Thursday, March 22, 2012

Express nail polish remover by Sephora

     
        Γειά σας! Τι κάνετε? Εσείς το έχετε δεί αυτό το μικρό θαυματουργό βαζάκι απο τα Sephora? Αν όχι, σας προτείνω να το κάνετε!
        Μέσα στο μπουκάλι έχει σφουγγάρι ποτισμένο με ασετόν.
      Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε μέσα το δάχτυλο σας για λίγη ώρα και το νύχι ξεβάφει εντελώς (ναι ναι!) χωρίς να μένει κανένα υπόλειμμα, ούτε στις άκρες!
     Δε θα είναι πολύ βολικό για διακοπές - ταξίδια κλπ? Για μένα που πέρσι το καλοκαίρι χύθηκε όλο το ασετόν μέσα στη βαλίτσα θα είναι!! Να και το αποτέλεσμα :

   
     Αν το έχετε δοκιμάσει, περιμένω να ακούσω τη γνώμη σας. Αν πάλι έχετε κάποια ερώτηση και μπορώ να βοηθήσω, πείτε μου!
    Τα λέμε σύντομα!!!

8 comments:

  1. Εννοείται ότι το έχω και δεν το αλλαζω με τίποτα!! Και να σου πω και ενα μυστικό? Μόλις δεις ότι τελειώνει..και πρεπει να το αντικαταστήσεις δεν χρειάζεται να το ξανααγοράσεις..απλά βγάλε το σφουγγάρι και καθαρισε το και προσθεσε ασετον της αρεσκείας σου!! Εγώ αυτό έκανα για να μην δίνω κάθε μήνα ή δίμηνο τα 8 ευρώ και σώθηκα!!! Τώρα θα το ξανααγοράσω μόνο όταν διαλυθεί τελείως το σφουγγάρι! χιχι

    ReplyDelete
  2. Το κοιτούσα πόσο καιρό και δεν το αγόραζα και όταν τελικά το βρήκα σε προσφορά και το πήρα χτυπούσα το κεφάλι μου που δεν το είχα δοκιμάσει τόσο καιρό.
    Κερασία σωστήηηη

    ReplyDelete
  3. Τόσο καλό ε? Μμμ θα του ρίξω μια ματιά!! :)

    ReplyDelete
  4. Κορίτσια για να μην νομίζετε ότι δική μου ήταν η ιδέα, και μένα αλλη κοπέλα μου το είπε όταν έκανα τη σχετική αναρτηση!!! Και είχε τόσο δίκιο!!

    ReplyDelete
  5. AAA eixes dikio loipon. Tha to parw ki egw otan erthw...;)

    ReplyDelete
  6. Το πήρα και εγώ πρόσφατα και όντως είναι πολύ καλό!! :) Μακάρι να υπήρχε κάτι αντίστοιχο και για τα νύχια των ποδιών χαχαχα!! x

    ReplyDelete