Tuesday, October 23, 2012

That's better!!

Πριν φύγω για διακοπές (τον καιρό εκείνο..), έλαβα ταχυδρομικώς μερικά (οκ πολλά!) δείγματα απο την εταιρία that's better. Είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω 4 διαφορετικά προϊόντα. Καταρχάς, να πω οτι ένα πράγμα που μου άρεσε πάρα πολύ σε όλα τα προϊόντα ήταν το άρωμα τους. Και τώρα ας τα δούμε αναλυτικά :

  • After Party secret : Είναι ορός αποκατάστασης που σβήνει τα σημάδια της κούρασης, καταπραΰνει και απαλύνει ερυθρότητα και ερεθισμούς. Αυτό ήταν το πιο αγαπημένο μου προϊόν απο όλα. Το χρησιμοποίησα μετά απο ξενύχτια (εεε ξέρετε πως είναι το καλοκαίρι και οι διακοπές...χμμμ). Συνήθως μετά απο ξενύχτι, ποτό και λοιπά το δέρμα μου είναι θαμπό και αφυδατωμένο. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με αυτό τον ορό αλλά αναζωογονήθηκα και βγήκα φρεσκαδούρα στην παραλία :P
  • Plump&go face&eye cream : Είναι κρέμα προσώπου και ματιών με αντηλιακή προστασία, διορθώνει τις ατέλειες και καταπολεμά τα ορατά σημάδια γήρανσης. Παρόλο που μυρίζει υπέροχα, δυστυχώς ήταν πολύ λιπαρή για την επιδερμίδα μου (έχω μεικτή επιδερμίδα με μια τάση λιπαρότητας στο Τ). Ίσως να δουλεύει καλύτερα σε κανονικές/ξηρές επιδερμίδες.
  • Skin workout - This is a face scrub : Scrub προσώπου που ενισχύει τη διείσδυση των βιταμινών στο δέρμα, καθαρίζει τους πόρους σε βάθος απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα. Η γνώμη μου? Ένα scrub απαλό, ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες. Δεν έχει "άγριους" κόκκους, οπότε δεν ερεθίζει την επιδερμίδα και γι'αυτό ήταν οτι πρέπει για να το χρησιμοποιώ περισσότερες απο μια φορές την εβδομάδα.
  • Creme de la creme - firming body cream : Κρέμα σώματος για πλούσια ενυδάτωση και σύσφιγξη με άμεσα αποτελέσματα. Μια αρκετά ενυδατική κρέμα, κατά τη γνώμη μου. Εαν τη χρησιμοποιήσεις σε νωπή επιδερμίδα έχεις ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Το δέρμα γυαλίζει πολύ όμορφα μετά τη χρήση ενώ φαίνεται πιο σφιχτό.
Για το τέλος, άφησα ένα πολύ όμορφο μήνυμα που βρήκα στο facebook fan page της εταιρίας και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας! Θα τα ξαναπούμε σύντομα!
Φιλιά
Λυδία

11 comments:

  1. Ζήτησα δειγματακια απο την εν λόγω εταιρία αλλα δεν είχαν, με παρέπεμψαν σε φαρμακείο το οποίο έκανε την πάπια οτι δεν έχει επίσης και εχω μείνει να τα κοιτάζω. Τα μυρισα ομως και πρέπει να ειναι φανταστικά.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pwpw talaipwria.koita, gia mena, einai arketa tsimphmenes sthn timh oi sugkekrimenes kremes gia na tis agoraseis xwris dokimh.

      Delete
  2. I only use my home-made face scrubs/peelings, sorry.
    But the Body Lotion sounds awesome! :D

    Follow the Royal Peach

    ReplyDelete
    Replies
    1. I love making my own scrubs too! but I also like trying new products!hehe!

      Delete
  3. neat products!

    Jessica
    http://www.jumpintopuddles.com

    ReplyDelete
  4. nice review...i have one ready too
    http://fairymakeuptales.blogspot.gr

    ReplyDelete
  5. Πω πω.. Μακάρι να μπορούσα να τα δοκιμάσω και εγώ!! Έχω διαβάσει τόσα για αυτά τα καλλυντικά :)
    Ωραίο review κοπέλα μου!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. S'euxaristw polu! an vreis thn eukairia dokimase ta na mas peis ki esu th gnwmh sou! filia!

      Delete