Thursday, October 11, 2012

Bioten Hydrating Cleansing Milk

Γειά σας  απο την (και πάλι) ηλιόλουστη Αθήνα. Τι κάνετε?
Σήμερα αποφάσισα να σας μιλήσω για ένα προϊόν που χρησιμοποιώ τους τελευταίους μήνες για τον καθαρισμό του προσώπου μου. Το ενυδατικό γαλάκτωμα καθαρισμού της Bioten. Εγώ έχω την "έκδοση" για κανονικό/μεικτό δέρμα.

Όταν το πρωτοείδα μου έκανε εντύπωση η τιμή του συν του οτι τότε ήταν σε προσφορά και είπα να κάνω μια δοκιμή. Έχει μια πολύ ελαφριά δροσερή και παιχνιδιάρικη μυρωδιά που μου φτιάχνει τη διάθεση! Η σύνθεση του είναι πιο ελαφριά σε σχέση με άλλα γαλακτώματα που έχω δοκιμάσει, πιο ρευστή θα έλεγα. Δεν βαραίνει το δέρμα και ταυτόχρονα δε το στεγνώνει μετά το ντεμακιγιάζ. Για μένα, ένα μεγάλο συν είναι το οτι είναι paraben-parafin free.
Τι γράφει το μπουκάλι : Καθαρίστε αποτελεσματικά το δέρμα σας με ένα αναζωογονητικό κοκτέιλ φυσικών ενεργών συστατικών! Απολαύστε τα οφέλη απο το Νέκταρ Κυδωνιού, ένα εκχύλισμα που ρυθμίζει τη φυσική υγρασία του δέρματος. Προστατέψτε την ομορφιά της επιδερμίδας με βιταμίνη Ε, έναν αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό παράγοντα γνωστό για την επανορθωτική του δράση.

Πως το χρησιμοποιώ : Πρώτα ξεβάφω τα μάτια με baby oil (τέλειο για ντεμακιγιάζ, εκτός αν τα μάτια σας έχουν την τάση να πρήζονται.), κατόπιν αφαιρώ το μακιγιάζ με το γαλάκτωμα απο το υπόλοιπο πρόσωπο και τα υπολείμματα απο τα μάτια. Το κατεβάζω στο λαιμό και το ντεκολτέ για να καθαρίσω ρύπους και οτι έχει μαζευτεί κατά τη διάρκεια της ημέρας τέλος πάντων!!
Η γνώμη μου? Ένα πολύ καλό προϊόν, σε πολύ καλή τιμή. Μετά τη χρήση του, νιώθω το δέρμα μου πραγματικά καθαρό. Σίγουρα θα το ξαναγοράσω.

Εσείς το έχετε δοκιμάσει? Αν ναι, ποιά είναι η γνώμη σας?
Φιλιά
Λυδία 

12 comments:

  1. Το συγκεκριμενο δεν το εχω αλλα η μυρωδια των Bioten με τρελλαίνει!

    ReplyDelete
  2. ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΞΕΠΛΕΝΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕΤΑ???ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΔΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΛΑ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όχι, δε το ξεπλένω. Χρησιμοποιώ λοσιόν συνήθως μετά.

      Delete
  3. το έχω κι εγώ και είναι πραγματικά καλό και απαλό προϊόν. Το χρησιμοποιώ άφοβα και δεν προκαλεί καμία αντίδραση στο ευαίσθητο δέρμα μου. το μέικ απ το αφαιρεί πολύ καλά αλλά ως ντεμακιγιάζ ματιών θέλει δυο-τρεις κινήσεις παραπάνω. γενικά καλή σχέση ποιότητας-τιμής.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Για μάτια δοκίμασε κάποιο ντεμακιγιάζ ματιών για να μη τα τρίβεις πολύ και τα ταλαιπωρείς!

      Delete
  4. Δεν το εχω δοκιμάσει, ομως η εταιρια ειναι απο τις καλές!

    ReplyDelete
  5. this looks great! thanks for sharing :)

    xo, samantha
    sammyblackwood.com

    ReplyDelete
  6. θα το αγοράσω σίγουρα!! :)

    αν θες πέρνα μια βόλτα από δω http://dtmakeupgirl.blogspot.gr/

    ReplyDelete
  7. Einai katallhlo kai gia ta matia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. εγώ χρησιμοποιώ άλλο προϊόν για τα μάτια να σου πω την αλήθεια. Στο μπουκάλι δεν γράφει να αποφεύγεις την περιοχή των ματιών, ούτε το αντίθετο όμως.

      Delete