Tuesday, June 5, 2012

May Favorites


Πάει και ο Μάιος...Καλό καλοκαίρι να έχουμε ( επιτέλους!! ) Ξεκινάω να σας πώ τα αγαπημένα του μήνα που πέρασε λοιπόν..Καταρχάς, Bronze Goddess - Estee Lauder. Την έχω δει σε πολλά blogs οπότε, νομίζω οτι δε χρειάζεται να πώ πολλά. Με το που το μύρισα μου ήρθε στο μυαλό παραλία, mojito, ηλιοθεραπεία κλπ!!

       Η καρύδα είναι απο τις αγαπημένες μου μυρωδιές, οπότε δικαιολογείται το σετ body lotion - body scrub καρύδα του body shop. Το scrub είναι απο τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει. Αφήνει το δέρμα τόσο απαλό που δε χρειάζεται να βάλεις body lotion.
      Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για μένα αυτό το μήνα ήταν το feet up- overnight moisturising foot cream της Oriflame, το οποίο βρήκα σε προσφορά (1,45 ευρώ) !! Έχω δει διαφορά στα πόδια μου, ανάμεσα στα πεντικιούρ είναι πάρα πολύ απαλά.
      Επίσης αγαπημένη εδώ και πολλούς μήνες είναι το gel Vaseline με cocoa butter το οποίο το χρησιμοποιώ σε σημεία που χρειάζονται περισσότερη ενυδάτωση και στις ραγάδες μου (και ναι έχω δει διαφορά!)
     Το Airflash του Dior είναι απο τα αγαπημένα μου make up. Κάλυψη έχει απο ελαφριά μέχρι όσο θέλεις, ανάλογα πόσα στρώματα θα περάσεις. Φοριέται εύκολα και είναι ό,τι πρέπει για καλοκαίρι!
     Τον προηγούμενο μήνα είχα περάσει απο την οδοντίατρο μου και είχε κάποια δείγματα της Sensodyne. H Sensodyne Prosmalto μου άρεσε πολύ και σε εμένα και την αδερφή μου και έτσι αποφασίσαμε να πάρουμε την κανονική συσκευασία ( η οποία τελειώνει κι όλας όπως βλέπετε στη φωτογραφία). Οδοντίατρος δεν είμαι, αλλά μια μανία με την υγιεινή των δοντιών μου την έχω, και έχω δοκιμάσει πολλές οδοντόκρεμες. Ε, αυτή είναι μια απο τις καλές!!
      Στην περιποίηση προσώπου, χρησιμοποιώ ακόμα την bepanthol απο την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένη. Ένα προϊόν που δεν αποχωρίζομαι πλέον είναι το caudalie eau de beaute, το οποίο χρησιμοποιώ πρωί-βράδυ. Έχω δει μεγάλη διαφορά στο δέρμα μου!

      Eyebrow kit απο την Oriflame. Ειλικρινά αυτή η μικροσκοπική παλέτα με έσωσε. Αναμιγνύω και τις δύο αποχρώσεις και έτσι μπορώ να πετύχω το τέλειο χρώμα για τα φρύδια μου. Το balm που υποτίθεται τα κρατάει στη θέση τους δε το χρησιμοποιώ γιατί δεν κάνει καλύτερη δουλειά απο μια διάφανη μάσκαρα.

      Περισσότερο χρησιμοποίησα την παλέτα που πήρα απο το bazaar της Estee Lauder και λέγεται Interior Life. Αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες ή swatches δείτε αυτό το post .
Το συγκεκριμένο ρουζ δείχνει καλύτερο όταν είμαι μαυρισμένη, αλλά ήθελα να νιώσω λίγο καλοκαίρι :) Είναι το improvise απο MAC και ήταν limited edition, αλλά σίγουρα θα βρείτε κάτι παρόμοιο στη μόνιμη σειρά της.


       Τέλος, αγαπημένο κραγιόν του μήνα ήταν το chatterbox της MAC. Μου αρέσει γιατί φοριέται απο το πρωί μέχρι το βράδυ. Και το lipgloss Blue Lagoon - Pink Orchid της Oriflame, το οποίο μυρίζει καρύδα μιαμ μιαμ μιαμ!
      
       Αυτά τα post με τα αγαπημένα είναι απο τα καλύτερα μου! Περιμένω να δώ και τα δικά σας! Καλό καλοκαίρι!!!

12 comments:

  1. Γεια!!Ειδικα το τελευταιο lip gloss blue lagoon, το εχω κι εγω κι ειναι τελειο!Βγαινει σε δυό αποχρώσεις κι η καφετί είναι εξίσου φοβερή!!

    ReplyDelete
  2. AAAA loipon me epeises gia thn pro smalto...molis teleiwsei h dikh mou tha thn parw. Epishs to thelw ayto to gloss mhn to ksexaseis :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. den to exw 3exasei. molis to 3anavaloun 8a sto parwww!

      Delete
  3. Πόσο πόσο αγαπώ το Bronze Goddess!!!Τις κρεμούλες ποδιών της Oriflame τις έχω ευχαριστηθεί κι εγώ πολύ...Πολύ όμορφο το chatterbox!

    ReplyDelete
    Replies
    1. de 8a vgalei olo to kalokairi h bronze goddess na deis! :P

      Delete
  4. Τι ωραία αγαπημένα!! Την κρεμούλα ποδιών της oriflame την έχω κι εγώ και είναι πολύ καλή! xx Menia

    ReplyDelete
    Replies
    1. nai nai!eidika twra to kalokairi einai aparaithth!!

      Delete
  5. Ωραία αγαπημένα!! :)
    Το scrub θέλω πολύ να το δοκιμάσω..

    http://notebookofclaire.blogspot.gr/

    ReplyDelete
  6. Έχεις βραβείο! :)
    http://tonesesermou.blogspot.gr/2012/06/lemon-nails.html

    ReplyDelete