Thursday, May 24, 2012

Estee Lauder's Bazaar


        Πριν απο λίγες μέρες επισκέφθηκα, μαζί με τη φίλη μου την Αθηνά ( Me my blush and I ) το bazaar της Estee Lauder στο Χαλάνδρι. Είχε πολύ κόσμο, παρόλα αυτά είμασταν τυχερές γιατί την ώρα που πήγαμε δεν είχε ουρά απ'έξω και μπήκαμε κατ'ευθείαν μέσα. Η αλήθεια είναι πως δεν υπήρχε τεράστια ποικιλία, αλλά....κάτι πήραμε!
       Αρχικά, να σας πω οτι είχε σε προσφορά τα σαμπουάν "μπύρας" και επειδή είναι απο τα αγαπημένα μου, δε μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό!
         Πήρα δύο αρώματα. Το sweet lemon απο Jo Malone και το Black Orchid του Tom Ford. (Σκεφτόμουν κάποια στιγμή να κάνω ένα post με τη συλλογή μου απο αρώματα για να μου πείτε αν θέλετε να γράψω αναλυτικά για κάποιο άρωμα που μπορεί να σκέφτεστε να αγοράσετε και θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό. Τι λέτε?)

        Πήρα δύο πινέλα mac που ήταν limited edition (το 234 και το 235) τα οποία είναι χωρισμένα στη μέση (το μισό πινέλο έχει φυσικές τρίχες και το άλλο μισό συνθετικές). Και ένα μικροσκοπικό kabuki, οτι πρέπει για να το έχεις κάθε μέρα μαζί σου, το οποίο είναι απο μία συλλογή που είχε βγάλει η Estee Lauder με τον Michael Kors (Very Hollywood).
        Απο προϊόντα clinique πήρα ένα σετ που είχε μέσα ένα ρουζ ( Fresh Bloom All Over Colour no3-Almond Blossom ). Ένα κραγιόν σε σκούρο ροζ ( High Impact no17-Rosette ) και ένα gloss (Vitamin C lip smoothie στο χρώμα pink me up )


          Στην Estee Lauder βρήκα ένα πολύ όμορφο πράσινο μανό, το οποίο το λες χειμωνιάτικο, αλλά μου άρεσεεε!!


          Για το τέλος άφησα τα προϊόντα που πήρα απο τη mac. Η παλέτα είναι απο τη συλλογή Mac for Daphne Guinness και το όνομα της είναι Interior Life.
         Τα χρώματα απο αριστερά προς τα δεξιά είναι τα εξής : Stratus, Bruised sky, Interior life, Heather belles.

          Δύο gloss ( lipglass - wee coquette, suntint - pink tinge) και ένα pigment (teal).




            Αυτά ήταν όλα όσα πήρα. Εάν θέλετε να δείτε τι πήρε η Αθηνά, σας βάζω εδώ το link για το post της! Θα τα ξαναπούμε σύντομα!!
Λυδία

6 comments:

  1. Με γεια σου :)
    Το ρουζ και το κραγιόν της Clinique τα έχω και είναι τέλεια!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. s'euxaristw!! eidika to rouz einai oti prepei gia thn tsanta logw mege8ous!!

      Delete
  2. Με'γεια σου!! Αχ το ειπα κ το ξαναλέω!! Αυτό το καμπούκι είναι τέλειοοο!!! xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. ευχαριστώ :)
      είναι πολύ βολικό και καλή ποιότητα.

      Delete
  3. Epitelous!!!! Wraia htan...!Ante kai tou xronou :P

    ReplyDelete