Sunday, May 6, 2012

April Favourites

           Πάει και ο Απρίλιοοος...! Λιγάκι καθυστερημένα θα σας δείξω κάποια απο τα αγαπημένα μου προϊόντα για το μήνα που πέρασε. Θα ξεκινήσω με προϊόντα για μαλλιά.
           Αγαπημένα σαμπουάν εδώ και καιρό... τα Aussie. Είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή τους, αλλά πολύ συχνά βάζουν 25%. Το δε conditioner κάνει θαύματα σε ταλαιπωρημένα μαλλιά.
           Επειδή έχω λεπτή τρίχα το μαλλί μου μπερδεύεται εύκολα. Έτσι, πάντα πριν το χτένισμα βάζω είτε κάποιο spray για εύκολο χτένισμα ή leave-in conditioner. Το pantene aqua light μου αρέσει πολύ γιατί είναι όντως αυτό που λέει...πολύ ελαφρύ δεν επιβαρύνει και δεν λαδώνει τα μαλλιά. Μυρίζει και πολύ όμορφα ;)
          Λοιπόν με τις μυρωδιές έχω θέμα. Και το συγκεκριμένο λαδάκι που βάζω μετά το χτένισμα ή το στέγνωμα δεν είναι ό,τι καλύτερο απο άποψη ενυδάτωσης - προστασίας απο την ψαλίδα, κλπ...αλλά μου αρέσει πολύ όπως μυρίζει!!! (cristalli liquidi της Sicura Professional)


          Περιποίηση σώματος - προσώπου :
Πολύ αγαπημένη η Johnson's baby bedtime lotion. Ελαφρύ αγαπημένο άρωμα, στεγνώνει γρήγορα, όχι πολύ ενυδατική (συνήθως το καλοκαίρι την χρησιμοποιώ).
         Vaseline lip therapy! Έχω όλα αυτά τα θαυματουργά βαζάκια αλλά το μπλέ που είναι η "απλή έκδοση" χωρίς άρωμα είναι η αγαπημένη μου. Το βράδυ πριν κοιμηθώ βάζω και ξυπνάω με απαλά χείλη! Και επειδή είμαι γνωστή υποχόνδρια, προτιμώ να βάλω το βράδυ ένα άοσμο balm γιατί τα άλλα με ενοχλούν :P χαχα!
        Μάσκες προσώπου συνήθως κάνω μια φορά την εβδομάδα (μια την κάθε μάσκα, καμία φορά και δύο ανάλογα τις ανάγκες που θα έχει το δέρμα μου). Έχω δοκιμάσει διάφορες μάσκες ανα περιόδους και μέχρι τώρα αυτές του κορρέ με έχουν κερδίσει. Η μάσκα με το ρόδι καθαρίζει σε βάθος και και η άλλη με το τριαντάφυλλο είναι άμεσης λάμψης. Βλέπω διαφορά στο δέρμα μου αμέσως μετά την εφαρμογή. Την μάσκα καθαρισμού την συνδυάζω με peeling το οποίο κάνω πριν την εφαρμογή. Πολλές φορές, μετά την μάσκα λάμψης φαίνεται τόσο ωραίο το δέρμα μου, που δεν χρειάζεται να βάλω τίποτα για να βγω έξω...Λίγο ρουζ και έτοιμη!
        Επίσης αγαπημένη μάσκα που χρησιμοποιώ κυρίως το χειμώνα είναι η avon winter solutions moisturising cream. Έτσι είπα "γειά χαρά" στην σκασμένη μύτη που έχω απο το κρύο :P


         Κοιτάζοντας τα προϊόντα μακιγιάζ που διάλεξα σαν αγαπημένα συνειδητοποίησα πως τον περασμένο μήνα το βάψιμο μου ήταν λίγο βαρετό...αλλά τι να κάνεις!!!
        Ότι και να έκανα στα νύχια μου, πάντα χρησιμοποιούσα για topcoat το essence gel-look topcoat. Ξέρω...όχι ό,τι καλύτερο..αργεί να στεγνώσει, καμία φορά κάνει φούσκες, κλπ.., αλλά απο διάρκεια σκίζει! 
       Οι σκιές που χρησιμοποίησα περισσότερο ήταν σε γήινους τόνους. Αυτή η παλέτα της make up forever είναι ότι πρέπει για ταξίδια. Μπορείς να κάνεις απο smockey μέχρι απλό καθημερινό μακιγιάζ. Ακόμα και σαν bronzer έχει χρησιμοποιηθεί όταν είχα ξεχάσει να πάρω μαζί μου. Τα χρώματα είναι τα εξής : no126 (πάνω αριστερά), no129 (πάνω αριστερά), no127 (κάτω αριστερά) και no139 (κάτω δεξιά). Μαζί με αυτές χρησιμοποίησα πολύ το soft brown της mac το οποίο μου αρέσει πολύ για να σβήνω πιο σκουρόχρωμες σκιές. Αν δεν κάνω λάθος έχει καταργηθεί. Εγώ την είχα βρεί σε πολύ καλή τιμή σε εκπτωτικό κατάστημα. Στην εσωτερική γωνία του ματιού, όταν δεν έκανα έντονο μακιγιάζ ή όταν δεν ήθελα να βάλω σκιά που να γυαλίζει έβαζα άσπρη (no101 silky shadow base της Seventeen). 
       Το liquid highlighter της essence ( crystalliced collection ) είναι πολύ βολικό γιατί δεν έχει την πολύ έντονη γυαλάδα με glitter που βγάζει μάτι. Φοριέται άνετα απο το πρωί.
       Το ρουζ που χρησιμοποίησα περισσότερο ήταν σε ροζ τόνους (Dior no823). Η συγκεκριμένη σειρά έχει καταργηθεί δυστυχώς..
       Σαν eyeliner συνήθως χρησιμοποιούσα την πιο σκούρα καφέ σκιά απο την mufe παλέτα, αλλιώς για πιο έντονο αποτέλεσμα το double wear της Estee Lauder στο χρώμα 02-brown. Κάτω στην εσωτερική γραμμή του ματιού για πιο ξεκούραστο βλέμμα βάζω το kajal eyeliner  της stilla ( χρώμα topaz ). Γράφει πολύ καλά, είναι εξαιρετικά μαλακό.
      Κάτι με έχει πιάσει με τα lipgloss τώρα τελευταία. Είχα 1-2 χρόνια να φορέσω, αλλά τον τελευταίο καιρό τα αγοράζω και τα φοράω με μανία. Ένας συνδυασμός που μου άρεσε πολύ είναι σαν βάση το snow fairy lip tint της Lush και απο πάνω το lipgloss stay with me της essence ( 01-me and my icecream). Αν κάποια στιγμή έπρεπε να διαλέξω ένα μόνο κραγιόν να φοράω, αυτό σίγουρα θα ήταν το snob της mac. Είναι το ροζ που ταιριάζει περισσότερο απο όλα όσα έχω με το δέρμα μου. Ένα lipgloss που φόρεσα πολύ και μόνο του αλλά και πάνω απο άλλα (μιας και δεν έχει σχεδόν καθόλου χρώμα) είναι το Dior Addict crystal gloss 077-luminescent rose.
      Τελευταία άφησα την πολύ πολύ αγαπημένη πλέον bb cream της Garnier. Είχα διαβάσει τόσα πολλά θετικά σχόλια για την συγκεκριμένη κρέμα που δεν μπορούσα να μη την αγοράσω. Τελικά, άδειασα το πρώτο σωληνάριο και πλέον βρίσκομαι στο δεύτερο. Έχω να βάλω make up αρκετούς μήνες. Ακόμα και τα βράδια που βγαίνω την φοράω. 




Αχχχ...τεράστιο post έτσι? Βαρεθήκατε ή ακόμα?? Ποιό ήταν το δικό σας αγαπημένο προϊόν για τον Απρίλιο? 
xoxo
Υγ : αν θέλετε να πω πιο αναλυτικά τη γνώμη μου για κάποιο προϊόν ή φωτογραφίες με swatches πείτε μου!

11 comments:

  1. Ωραία τα αγαπημένα σου και ειδικά η παλέτα της Make Up For Ever μου άρεσε πολύ! Το λαδάκι από λιναρόσπορο Liquidi Crystalli το έχω κι εγώ και το λατρεύω! xx Menia

    ReplyDelete
  2. Θέλω και εγώ Aussie!!ΑΑΑ πρέπει να πάω hondos!
    Πραγματικά η παλέτα mufa είναι υπέροχη !

    ReplyDelete
    Replies
    1. mufa! χαχα :P
      έχουν και καλοκαιρινή συσκευασία τώρα τα Aussie!

      Delete
  3. polu wraia proionta!!!!!! :D

    http://sylviefashionlove.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. aaa exeis kai snow fairy...awww!!!xixi
    Eprepe na exw parei kanena back-up!Den peirazei...next year ;)
    BB cream latremenh kai to rouz einai to idio pou exw ki egw?Mou aresei poly ayto to xrwma gia kalokairi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. nai filh auto einai to rouz. twra pou eimai asprouliara akoma einai oti prepei.
      to snow fairy to teleiwses? emena einai gemato sxedon! ta trws manoula mou???

      Delete
  5. Όλα είναι πολύ ωραία!!!Πρώτο στη λίστα μου το Snob της MAC!!!!!!
    Μετά δε θα έλεγα όχι και στην παλέτα MAKE UP FOR EVER!!!Φιλάκια!!!

    http://mybeautysteps.blogspot.com/

    ReplyDelete