Wednesday, April 25, 2012

Review : Oriflame Very me - Peach me perfect skin glow

Γειά σας και πάλι ! ! Αρχικά να πω οτι όταν είδα online το συγκεκριμένο προϊόν είχα πολλές προσδοκίες. Ίσως φταίει αυτό που ψιλοαπογοητεύτηκα όταν το πήρα στα χέρια μου.
Όπως θα δείτε στην φωτογραφία είναι μικροσκοπικό (όόόχι δεν είναι τεράστιο το χέρι μου), αυτό όμως το ήξερα αφού έγραφαν την ποσότητα (30 ml) στο site. 


Τα σχόλια που είχε ήταν πολύ θετικά οπότε δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία στο μέγεθος. Έχει δύο αποχρώσεις (εγώ πήρα την πιο ανοιχτή) η οποία κάνει λίγο peach μέσα όπως λέγεται και το προϊόν αλλά ταυτόχρονα κάνει και ροζ το οποίο δεν ταιριάζει με το δέρμα μου. Το χρώμα δεν είναι τόσο πρόβλημα γιατί το αναμειγνύω με μια άλλη κρέμα και δίνει πολύ ωραίο αποτέλεσμα in the end :P


(φωτο με flash)

Ένα άλλο θεματάκι που έχει είναι η πυκνότητα της. Είναι τόσο νερουλή που αν αφήσεις το σωληνάριο όρθιο και πας να την ανοίξεις μετά...την πάτησες. Τρέχει!!


(φωτο χωρίς flash)

Θετικό για μένα είναι το οτι μυρίζει πολύ όμορφα (ροδάκινο). Δε θα την πρότεινα σαν προϊόν που μπορεί να φορεθεί μόνο του (αν και αυτό είναι προσωπική άποψη), αλλά το χρώμα που δίνει φωτίζει την επιδερμίδα και την κάνει να φαίνεται πιο φρέσκια. Η τιμή του είναι λίγο τσιμπημένη αλλά αν το πετύχετε σε προσφορά, δώστε του μια ευκαιρία.

Αυτάάάά!
xx

5 comments:

  1. endiaferon to proion...!Otan erthw tha kanw mia dokimh ;)

    ReplyDelete
  2. Λοιπόν αυτό το είχε ένα περιοδικό τον Απρίλη (το Πάσχα τα παίρνω όλα ,κάπως πρέπει να απασχοληθώ στο χωριό!)και το είχε !
    Μου έκανε πολύ εντύπωση και το έψαχνα μετά αλλά δεν το βρήκα στον κατάλογο..
    Δεν ξέρω όλη αυτή η ιδέα για ροδακινί λάμψη ωραία μου ακούγεται!
    Σου φαίνεται λιπαρό??

    ReplyDelete
    Replies
    1. *Το είχε σε διαφήμιση εννοώ! :)

      Delete
    2. Βασικά έχει ελαφριά σύνθεση οπότε δε νομίζω να πέσει "βαρύ" ακόμα και σε λιπαρές επιδερμίδες.Απλά είναι δύσκολο λόγω χρώματος. Εγώ την πήρα τον Μάρτη, τώρα στο site βλέπω δεν υπάρχει διαθέσιμη ούτε εκτός καταλόγου. Λογικά θα το ξαναβγάλουν πριν το καλοκαίρι προσφορά δεν μπορεί!!!

      Delete
  3. Εδώ και πάρα πολύ καιρό αναρωτιέμαι να το πάρω ή όχι, ευχαριστώ πολύ για την κριτική! Επειδή χρειάζομαι μια κάποια κάλυψη μάλλον δε μου κάνει.

    ReplyDelete