Thursday, February 16, 2012

What's in my bag TAG !

      Καταρχάς να ξεκινήσω το post λέγοντας πως με είχε κάνει tag πριν πολύύύ καιρό η Athina ! Το πήρα απόφαση, λοιπόν, άνοιξα την τσάντα, και είμαι έτοιμη να μοιραστώ μαζί σας το περιεχόμενο της. 


      Η συγκεκριμένη τσάντα είναι απο τις αγαπημένες μου. Είναι Paul's Boutique και την έχω 2-3 χρόνια. Γενικά, προτιμώ τις μεγάλες τσάντες. Εσείς?
    Και τώρα στο περιεχόμενο...


      Χαρτομάντηλα, γυαλιά μυωπίας και ηλίου, vintage μπλοκάκι ( <3 ) και στυλό, το κινητό μου και το handsfree, 3 lipbalms ( snow fairy απο lush, eos medicated tangerine και summerfruit ), το δίπλωμα οδήγησης και την ταυτότητα μου, mango hand cleanse gel απο το bodyshop, coco mademoiselle της chanel , 3 κραγιόν , 2 gloss, ένα κλαμεράκι για τα μαλλιά, μια λίμα, τα κλειδιά μου, τσίχλες (μιαμ!), τσαντάκι με είδη πρώτης ανάγκης (υγρά μαντηλάκια, λίμα, lip balm της Vichy, mini βούρτσα μαλλιών, καθρεφτάκι, tea tree oil facial blotting tissues του bodyshop, σερβιέτες).
     Ο λόγος που κουβαλάω τόσα κραγιόν και gloss είναι επειδή θέλω να φορέσω άλλο χρώμα και βαριέμαι να βγάλω το προηγούμενο απο την τσάντα!
    Σας κάνω tag όλες και περιμένω να δω τι περιέχουν οι δικές σας τσάντες!
Φιλιά!

6 comments:

  1. Τελειο ποστ!! Ζηλευω τρελα τα eos σου.. Θελω πολυ να τα δοκιμασω καποια στιγμη.. μ'αρεσει πολυ κ το νεσεσερακι!
    Η coco mademoiselle ειναι απο τις πολυ αγαπημενες μου! Βλεπω παντως οτι δεν εχω μονο εγω τα απειρα προιοντα για τα χειλη μεσα στην τσαντα μου:-Ρ

    http://beautyincrisis.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Einai pragmatika kollhma ta eos!
      Ase!! kai meta anarwtiemai gt ponaei o wmos mou ka8e fora pou thn kouvalaw!

      Delete
  2. Πολύ ιδιαίτερη η τσαντούλα σου!
    Μ'αρέσει πολύ...

    ReplyDelete
  3. Καλημέρα!
    Σε περιμένει ένα βραβειάκι εδώ:
    http://atouchofrouge.blogspot.com/2012/02/lovely-music-award.html
    Φιλιά

    ReplyDelete