Thursday, February 9, 2012

Essence gel-look topcoat

Γειά σας και πάλι! Τι κάνετε?
Κάποιοι από εσάς ίσως να θυμούνται το  Essence Crystalliced haul που είχα δημοσιεύσει.
     Σε εκείνη τη φάση είχα πάρει και αυτό το topcoat για το οποίο, η αλήθεια είναι οτι ήμουν πολύ επιφυλακτική. Μετά απο δοκιμή, λοιπόν, έχω να πώ τα εξής : το gel-look δε το είδα, γυαλίζει όπως όλα τα άλλα topcoats. Παρόλα αυτά, το χρώμα που βάζεις απο κάτω κρατάει για μια βδομάδα (με πλυσίματα πιάτων κλπ)  και το πολύ πολύ να έχει φύγει καμιά γωνίτσα απο ένα - δύο νύχια. Στα αρνητικά του είναι οτι αργεί να στεγνώσει. Ειδικά την πρώτη φορά που τα έβαψα βράδυ και μετά έπεσα για ύπνο, ξύπνησα με το γνωστό ραβδωτό μανικιούρ το οποίο μου προκάλεσε μεγάλη θλίψη :P
    Για την τιμή του του βάζω άριστα (γύρω στα 2,5 euro)
Αν το έχει δοκιμάσει κάποιος περιμένω να ακούσω γνώμη!!!
Τα λέμε σύντομα!
xx

6 comments:

  1. Εγώ απογοητεύτηκα με το συγκεκριμένο, είχα συνηθίσει από ένα άλλο της εταιρίας, ισάξιο του Seche Vite και νόμιζα ότι θα ήταν το ίδιο και αυτό. Ίσως με κάποιο στεγνωτικό σπρέυ ή σταγόνες να στεγνώνει πιο γρήγορα. Επειδή μου έκανε πολλές γραμμές όταν κοιμήθηκα το έβγαλα το άλλο πρωί οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω τη διάρκεια.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ποιό είναι αυτό που λες? Το seche vite είναι το αγαπημένο μου. Να είχε και μεγαλύτερη διάρκεια τι καλά που θα ήταν!

      Delete
    2. Είναι σε ένα μαύρο αδιαφανές μπουκαλάκι και λέει better that gel nails top sealer. Δεν πολυκυκλοφορεί, αν το βρεις, ειλικρινά, πάρε όσα έχει το σταντ και στείλε μου τα μισά! Ίδιο με seche vite σε πολύ καλύτερη τιμή και δεν πήζει τόσο εύκολα.

      Delete
    3. χαχα! εντάξει! θα σε εχω υπόψιν αμα το βρω!

      Delete
  2. Δεν γνώριζα το προϊόν! Θα το τσεκάρω αυτό που λέτε! :D

    ReplyDelete
  3. Κορίτσια εγώ το έχω λατρέψει! Στα δικά μου τα νύχια στεγνώνει πολύ γρήγορα. Οκ, gel look δεν έχει, αλλά για τα λεφτά του είναι κάτι παραπάνω από καλό!
    Ναταλία για ποιο λες εσύ; Στη σελίδα τους είχα δει ένα από μια εξειδικευμένη σειρά που είχαν αλλά Ελλάδα δεν το βρήκα ποτέ.

    ReplyDelete